Myymälä

Myymälä auki 30.8. alkaen

To-Pe 10-16

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Myymälän tuotevalikoima

Suussasulavat herkut!

Valikoimissamme on juhlaan ja arkeen sopivia suolaisia ja makeita leivonnaisia pakasteena. Nämä tuotteet tulevat tukuista, valikoimissamme mm. Fazeria, Vaasan tuotteita, Myllyn Parasta, Multicateringia, Saarioista ym. Jos valikoimissamme ei ole sitä mitä haluat, voimme tilata sitä! Mm. valmissalaatit, lihat, leivät, pakastekasvikset, makeat ja suolaiset leivonnaiset.

Osa pakasteleivonnaisista on paistovalmiita, joten voimme paistaa tuotteet asiakkaalle valmiiksi pientä korvausta vastaan, jolloin juhlien ja tapahtumien järjestäminen on helpompaa.

Valmistamme myös itse sesonkeina tuoreita leivonnaisia myyntiin. Myös pakasteesta löytyy itseleivottuja herkkuja.

Sesonkituotteet

Valikoimissamme elintarvikkeiden lisäksi erilaisia tavara-eriä, vaate-eriä, vessapaperit, puhdistusaineet, pipoja ja hanskoja ym! Lisäksi teemme kesäisin yhteistyötä EJ-Tarhan kanssa, joten kesäisin pihaltamme löydät  reilun 200 neliön verran laadukkaita kesäkukkia!

Joulua kohti

Koska olemme sesonkituotteisiin panostava yritys, niin löytyy niin valikoimista löytyvät mm. Lapuan Leivän joulutortut,joululaatikot 2-2,5 kg pakkauksissa! Valikoimissa myös glögejä, karkkeja, pipareita sekä lahjatavaraa! Myös valmiita herkullisia joululahjakoreja myynnissä!

Jouluna olemme taas auki laajemmilla aukioloilla ja saattaapi meiltä löytyä EJ-Tarhan joulukukat valikoimista! (tämä varmistuu lähempänä joulua)

 

 

Pitopalvelu

Hoidamme juhliisi, tilaisuuksiin, kokouksiin ja eri tapahtumiin mieleisesi tarjottavat ammattitaidolla. Pystymme tarjoamaan laajan kattauksen, mitä ikinä toiveesi tapahtumien suhteen onkaan. Voit itse tuottaa ja laittaa tapahtuman tarvitsemat tuotteet esille ja tarjolle, tai vaihtoehtoisesti hoidamme tapahtumaasi kaiken alusta loppuun.

Mikä sinulle on helpointa ja parasta. Pyydä tarjous tai tule paikan päälle, niin suunnitellaan.