Myymälä ja joulu 2018

Myymälä suljettuna kevääseen saakka.

Kauppa-Halli muuntautuu joulun ajaksi jouluiseksi myymäläksi josta löydät niin joulukukat, joululaatikot, joulutortut, joululahjat, jouluisen mielen ja saat unohtaa jouluisen stressin! Lisäksi erinomainen lahja on antaa siivouslahjakortti, tällainen lahja sopii kenelle tahansa ja on varmasti tykätty lahja!

Lisäksi varaamalla ennen 7.12. voit tilata Valion juustolahjapakkauksia ja noutaa ne sovittuna ajankohtana. Myöhemminkin voi tilata, mutta emme takaa että kaikkia pakkauksia on vielä saatavana. Hinnasto  ja pakkaukset löytyy täältä: Juustolahjapakkaus 2018 Valio

Herkkukoreja ja pakkauksia kotimaisten pienyrittäjien tuotteista, löytyy, kahveja, teetä, kynttilöitä, glögejä, hunajia, hillokkeita ym. herkkua ja käsitöitä! Osa koreista on valmiina ja osan paketoimme toiveiden mukaan. Voit myös varata korit ja noutaa sovittuna ajankohtana.

EJ-Tarhalta saapuvat joulukukat viikolla 50. Joulutähteä, amaryllista, hyasinttia ja paljon erilaisia asetelmia! Isommat määrät tilauksesta, paketoimme kukat valmiiksi!

Valikoimissa Kymppi-Maukkauden joululaatikot raakapakasteina 2kg tai kypsinä pakasteina 2,5 kg. Lisäksi Lapuan Leivän joulutortut raakapakasteena, nämä ovat olleet todella suosittuja makunsa vuoksi, ovathan ne laktoosittomalla voilla leivottuja! Hinnasto löytyy täältä: kymppilaatikot ja tortut


Stressittömään jouluun Kauppa-Hallin kautta!
10.12. eteenpäin olemme auki jouluun saakka joka päivä!
Ma-Ke 12-16
To-Pe 10-17
La 10-13
Su 12-15
Joulun alla 21-23.12 vielä pidennetyillä aukioloilla!
Pe 10-18
La 9-16
Su 11-18

 

Suussasulavat herkut!

Valikoimissamme on juhlaan ja arkeen sopivia suolaisia ja makeita leivonnaisia pakasteena. Nämä tuotteet tulevat tukuista, valikoimissamme mm. Fazeria, Vaasan tuotteita, Myllyn Parasta, Multicateringia, Saarioista ym. Jos valikoimissamme ei ole sitä mitä haluat, voimme tilata sitä! Mm. valmissalaatit, lihat, leivät, pakastekasvikset, makeat ja suolaiset leivonnaiset.

Osa pakasteleivonnaisista on paistovalmiita, joten voimme paistaa tuotteet asiakkaalle valmiiksi pientä korvausta vastaan, jolloin juhlien ja tapahtumien järjestäminen on helpompaa.

Valmistamme myös itse sesonkeina tuoreita leivonnaisia myyntiin. Myös pakasteesta löytyy itseleivottuja herkkuja.

Sesonkituotteet

Valikoimissamme elintarvikkeiden lisäksi erilaisia tavara-eriä, vaate-eriä, vessapaperit, puhdistusaineet, pipoja ja hanskoja ym! Lisäksi teemme kesäisin yhteistyötä EJ-Tarhan kanssa, joten kesäisin pihaltamme löydät  reilun 200 neliön verran laadukkaita kesäkukkia!