Minä itte

Kauppa-Halli Heikkilä on Alavuden kaupungissa sijaitseva yritys. Myymälämme palvelee asiakkaita omassa kiinteistössään, Alavuden keskustassa, einomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Tuotamme asiakkaillemme erinomaista palvelua, erinomaisilla tuotteilla.

Kauppa-hallin nimi juontuu mieheni isän vanhasta yrityksestä, hänellä oli täällä Alavudella K-Halli niminen kauppa. Halusimme kunnioittaa hänen kauppiasuraansa joten sieltä juontuu nimi Kauppa-halli. Siivouksien lisääntyessä olen kuitenkin pitänyt Kauppa-Halli nimen yritykselläni, vaikka ei niin siivoukseen viittaakaan.

Yrittäjänä toimii Susanna Heikkilä, koulutukselta Restonomi AMK. Toimimme koko perheen voimalla ja joskus siivouksissa tai myymälässä apuna isäntä, joskus lapset.

Ennen kauppiasuraa vastasin paikallisen vähittäismyymälän toiminnasta. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntä ja painosanalla PALVELU. Olen kova ideoimaan kaikkea ja kaikenlainen yhteistyö kiinnostaa yrittäjien ja paikallisten kanssa, toki myös ulkopaikkalaisten.

Kakkuja, voileipäkakkuja ja leivonnaisia on tullut valmistettua aina ja nyt kun saa tehdä niitä työkseen, niin mikäs sen parempi. Juhlien ja tapahtumien järjestäminen on myös lähellä sydäntä ja niiden kanssa viihdyn, paras palkinto on aina se tyytyväinen asiakas!

Olen nyt laajentanut siivoukseen ja teenkin monipuolisesti siivouksia kotiin ja yrityksille. Alun jälkeen myymälätyö on vähentynyt ja siivoukset lisääntyneet. Kysy rohkeasti siivousta kotiin, minun takiani ei tarvitse siivota etukäteen.

Siivousta tilatessa yleensä ajat menevät viikon-kahden päähän, joten varaa siivous ajoissa!